Klachten
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Klachten Ten2Ten Reizen

1
AddThis Social Bookmark Button

 

Klachten tijdens de reis

Ten2Ten Reizen gaat met de grootst mogelijk zorg te werk. Mocht u desondanks een klacht hebben, van welke aard dan ook, dan is het belangrijk dat u dit ter plaatse bij de hotelier, beheerder of reisleiding meldt.

Als uw klacht ter plaatse niet naar behoren wordt opgelost, meldt u dit onmiddellijk schriftelijk via een e-mail aan Ten2Ten Reizen. Ten2Ten Reizen probeert dan op een zo kort mogelijke termijn passende maatregelen te nemen.

Klachten die niet tijdens de reis zijn gemeld, zodat Ten2Ten Reizen niet in staat is gesteld om (nog tijdens uw verblijf) een passende oplossing te vinden, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Wat te doen na terugkomst?

Uw klacht moeten binnen een maand na constatering, schriftelijk en gemotiveerd bij Ten2Ten Reizen worden ingediend. Na deze periode kan de klacht niet meer door Ten2Ten Reizen in behandeling worden genomen.

Klachten over de dienstverlening

Uw reservering bij Ten2Ten Reizen is met de grootste zorg behandeld. Bent u niet tevreden  over onze service- en/of dienstverlening? Maak uw klacht dan middels een e-mail aan kenbaar Wij nemen binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw bericht contact met u op.

Tips of suggesties?

Hoe vervelend ook, een klacht is voor ons een kans om onze dienstverlening te verbeteren. Heeft u een goed idee of een tip waardoor wij u en anderen beter kunnen helpen? Mail het ons!

Ten2Ten Reizen
Burgemeester H.Blokstraat 25
4286 CB Almkerk
0183-302882
06-22225281

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." title="een mail sturen aan de klantenservice van Ten2Tenreizen">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.