Over ten2ten reizen
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Over Ten2Ten Reizen

1
AddThis Social Bookmark Button

 

Ten2Ten Reizen is een jong bedrijf. In 2010 zijn wij gestart met het organiseren van vakanties naar bijzondere bestemmingen in Europa. De focus ligt op Hongarije. Mooi vakantieland met een rijke historie, ongerepte natuur en een zeer gastvrije bevolking.

Voor een inspirerende rondreis, spectaculaire groepsreis of leerzame studiereis bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Heeft u specifieke wensen voor de invulling van uw reis? Wij inventariseren graag uw persoonlijke wensen, met een advies op maat.

Wilt u het prachtige Hongarije liever zelf ontdekken, dan vindt u bij Ten2Ten Reizen het vakantiehuis, appartement, hotel of de vakantievilla van uw dromen.

  

Ten2Ten Reizen
Burgemeester H.Blokstraat 25
4286 CB  Almkerk
0031 183 302882

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.ten2tenreizen.nl

KvK:                           5375 6282
BTW-nummer:           NL18.12.66.805.B.02

Rabobank - Altena
Rekeningnummer:     1547.67.794 t.n.v. Van Tuijl Recreatie 
BIC:                            RABONL2U 
IBAN:                          NL07RABO0154767794

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.