Mountainbike Hongarije, routes en kamperenblank

Falujárók utca 8, Erdótarcsa, Noord-Oost Hongarije, 2177, Hongarije
Telefoon: 0183-302882,
qrcode

  Adres Falujárók utca 8, Erdótarcsa, Noord-Oost Hongarije, 2177, Hongarije 0183-302882

 

Mountainbike Kamp op Camping Hello Hallo Park in Hongarije 

 

Mountainbike-Hongarije

 

Even er een paar dagen sportief tussenuit? Op een kleine 1.400km van Utrecht ligt de Camping Hello Hallo Park in het gastvriendelijke dorpje Erdótarcsa. Deze camping is de uitvalsbasis van een week mountainbiken. En slechts 57 km van de hoofdstad Boedapest.

Voor slechts € 20,00 wordt u gehaald en gebracht van het Vliegveld van Boedapest. Neemt u uw eigen fiets mee dan kost het € 5,00 extra. 

 

Mountainbike-Hongarije - Camping HelloHalloPark -6-  

 

De camping ligt aan de voet van het Cserhát- en het Mátra gebergte en is een ideale locatie voor sportieve activiteiten zoals het maken van fiets- en wandeltochten maar paardrijden en andere uitstapjes. In de rustige, glooiende omgeving treft u een tal van historische en culturele bezienswaardigheden. En ook erg belangrijk: waarbij u de authentieke Hongaarse tradities nog volop kunt beleven.   

U zult bij de Nederlandse eigenaren van het Hello Hallo Park een onvergetelijke vakantie beleven.

 

  Mountainbike-Hongarije - Camping HelloHalloPark - 1a-

 

Omschrijving Mountainbike Kamp

 

Het mountainbike kamp heeft een minimum van 10 en maximaal 20 deelnemers. De deelnemers verblijven in tenten met een luchtbed en slaapzak (kussen zelf meenemen). De mountainbike vakantie is inclusief eten en het is ook mogelijk om bijvoorbeeld nog een middag naar Boedapest te gaan en daar wat te gaan eten.

In de prijs zit ook het gebruik van de fiets, helm, bidon en veiligheidshesje inbegrepen.   

Gedurende 5 dagen wordt er een mooie route gereden die zowel voor de beginner als de gevorderde geschikt is. De routes onder begeleiding gereden. De begeleider beschikt over een EHBO-set, reparatie set en een kaart van de omgeving.

Het ontbijt en de lunch bestaat uit brood, beleg (kaas, pasta, pindakaas, hagelslag, honing, jam en 2 soorten vleeswaren), fruit, vruchtensappen, koffie en thee. Het diner is als volgt: maandag (aardappels, vlees en groente), dinsdag (macaroni), woensdag (nasi), donderdag (aardappels, vlees en groente) en vrijdag (BBQ). Vruchtensappen zijn gratis en voor alcoholische versnaperingen dient betaald te worden. 

 

Ook is er een bierproeverij. De deelnemers krijgen 8 verschillende bieren te proeven en mogen dan de volgorde opschrijven waarin ze geproefd hebben. De winnaar ontvangt 4 aparte soorten bier. 

 

Mountainbike-Hongarije - Camping HelloHalloPark -1- Mountainbike-Hongarije - Camping HelloHalloPark -4- Mountainbike-Hongarije - Camping HelloHalloPark -2-

    

Vertrekdata, voorwaarden & prijzen

 

♦ Mountainbike kamp is te boeken in september en oktober. En wel van maandag tot vrijdag, dus 5 dagen. Gasten kunnen zondagavond (in overleg) aankomen op de camping en vertrekken op zaterdagochtend (in overleg). 

 

♦ Minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers. 

 

♦ Verblijf in een tent met luchtbed en slaapzak (kussen zelf meenemen).  

 

♦ Prijs per persoon voor 5 dagen € 250,00.

 

♦ Reserveringskosten € 20,00

 

♦ Toeristenbelasting per persoon per dag € 1,00

 

♦ Het vervoer naar Hello Hallo Park is niet inbegrepen.

 

Mountainbike-Hongarije - Camping HelloHalloPark -1b-

 

Deze vakantie is op basis van een samenwerking met Reisorganisatie Voordelig Hongarije.

 

   Wensen

 

Ten2Ten organiseert Reizen naar Hongarije. Een Stedentrip, rondreis, groepsreis of studiereis boek je heel gemakkelijk bij Ten2Ten Reizen. Uw reis aangepast op uw wensen? Ten2Ten Reizen bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden met u!   

 

Algemeen

 

Ten2Ten Reizen attendeert er -wellicht ten overvloede- op dat het dragen van comfortabele fietskleding wel gewenst is. 

 

Formaliteiten

 

Toeristen die uit een EU-land naar Hongarije reizen moeten in het bezit zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Dit document voldoet mits de reiziger niet langer dan 90 dagen in Hongarije verblijft.

 

Geld, banken en wisselen

 

De Nationale munt is de Forint. Overal in de grote steden en toeristische regio´s vindt u bankautomaten en wisselkantoren. De euro wordt algemeen aanvaard en bankautomaten aanvaarden vrijwel alle bankkaarten.

 

Taal

 

In Hongarije wordt Hongaars gesproken, maar ook in het Duits en Engels kunt u prima communiceren.

 

Reisverzekering

 

U bent vrij in uw keuze van uw verzekeraar. Kiest u voor gemak, regel dan uw verzekering direct via de website van Ten2Ten Reizen.