Vakantiehuizen
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Natuurfotografie Kiskunsági Nemzeti Parkblank

Tanya 642, Kunszállás, Bacs Kiskun, Kiskunsági Nemzeti Park, 6115, Hongarije
Telefoon: 0183-302882,
qrcode

Contact Diashow Print
 

 

Excursie Vogelspotten en Natuurfotografie

 

Excursie Natuurfotografie Hongarije Park Kiskunsag 1  Excursie Natuurfotografie Hongarije Park Kiskunsag 6

 

Op zoek naar bijzondere vogels, genieten van hun opmerkelijke gedrag en luisteren naar hun karakteristieke zang of roep? De soorten noteren, bijhouden en volgen? Op het juiste moment op de dag er zijn?

Kom naar Hongarije en de natuurgids neemt u o.a. mee naar één van de Hongaarse Natuurparken "Het Nationaal Park Kiskunság" (Kiskunsági Nemzeti Park). Een gebied dat in hoofdzaak uit halfdroog grasland bestaat en een bijzondere flora en fauna kent. Voor de beginnende vogelaars en echte kenners is dit een must!

Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5a  

Kolon-Tavi Madárvárta (het Kolon ringstation)

Arrangementen  

Wij bieden u arrangementen op maat aan. Alle arrangementen zijn inclusief verblijf in één van de 2 vakantiehuizen Erzsébet Tanya en/of Nagymama Tanya met zwembad.

 

Erzsébet Tanya op de Puszta in Hongarije Nagymama Tanya van Go2Hungary op de poesta in Hongarije Vakantiehuis Nagymama Tanya Poesta in Hongarije 2

Onze gidsen zijn heel flexibel en stellen met u het programma samen!

 Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5k

Vogels die gefotografeerd worden zijn o.a.:

- Red Footed Falcon

- Bee Eater

- European roller

- See birds

- en uw wensenlijst

Het programma wordt dan hierop met u afgestemd. U gaat vogels spotten vanuit onder meer schuilhutten, voederplekken maar ook vanuit fluisterboten.

Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5g  Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5h  

De ontluikende natuur, gekoppeld aan de authentieke cultuur en de altijd vriendelijke bevolking, biedt de enthousiaste natuurfotograaf ontelbaar veel unieke fotokansen.

Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5b  Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5c  

Omgeving   

Deze excursie brengt u naar de mooiste gebieden van Hongarije "Het Nationaal Park Kiskunság" (Kiskunsági Nemzeti Park). Dit park is een van de tien Nationale Parken van Hongarije. Het kent een zeer gevarieerd landschap met vele zand -en graspoesta’s, moerasgebieden, rietvelden en bossen met vele draslanden. Het gebied ligt in het midden van het twee stromenland van de rivieren de Donau en de Tisza bestaat uit zes niet-aaneengesloten onderdelen, waaronder de Bugac-Puszta. 

 Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5d  Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5i

Vertrekdata, prijzen en voorwaarden

♦ Vogelspotten en Natuur fotografie excursie is het gehele jaar te boeken (op basis van beschikbaarheid)

 

Wensen

Uw reis aangepast op uw wensen? Ten2Ten Reizen bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden met u! De genoemde excursies kunnen we met u op maat samenstellen. Een groter gezelschap is eventueel ook mogelijk maar neem dan eerst contact met ons op. Een combinatie van de diverse excursies is ook mogelijk.    

Formaliteiten

Toeristen die uit een EU-land naar Hongarije reizen moeten in het bezit zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Dit document voldoet mits de reiziger niet langer dan 90 dagen in Hongarije verblijft.

Geld, banken en wisselen

Over het algemeen vindt u in Hongarije in de meeste steden en dorpen bankautomaten waar u met uw Nederlandse pas geld kunt opnemen.

De meeste Betaalpassen staan standaard op gebruik in Europa. Check dit bij uw bank.

In de meeste levensmiddelenzaken en ook andere zaken kunt u met uw pinpas betalen. Verder zijn er in de grotere steden wisselkantoren. 

Taal

Op het platteland en in de kleine dorpen in Hongarije spreekt men uitsluitend Hongaars. In de grotere steden wordt, wel Duits of Engels gesproken.

De eigenaren van de vakantiehuizen en uw contactpersoon tijdens deze excursie spreken vloeiend Duits, Engels en Hongaars.

Reisverzekering

U bent vrij in uw keuze van uw verzekeraar.

Vogelspotten en Natuurfotografie

 
Boekingdata
Selecteer de details van uw boekingsvereisten
Aankomst

Selecteer Opties voor deze boeking
Borg €100.00
Reserveringskosten €20.00
Schoonmaakkosten €25.00

Uw adres
Voer a.u.b. uw adresgegevens in. Let op dat alle velden verplicht zijn, behalve uw mobiele telefoonnummer
  Voornaam / voorletters   Achternaam
* *
  Huis nr.   Straat
* *
  Plaats   Postcode
* *
  Land   Zoek op regio
* *
  Telefoon   Mobiel
* *
  Emailadres
*
Items gemarkeerd met een rood sterretje zijn vereist.

Prijs samenvatting
Bijkomende kosten totaal
Totaal:
 
 
 


Inschrijven nieuwsbrief

Facebook

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.