Wandelweekend Hongarije, Noord-Oost Hongarijeblank

Kossuth Lajos utca 8, Szakácsi, Noord-Oost Hongarije, 3786, Hongarije
Telefoon: 0183-302882,
qrcode

  Adres Kossuth Lajos utca 8, Szakácsi, Noord-Oost Hongarije, 3786, Hongarije 0183-302882

 Wandelweekend in Hongarije

 

Szakacsi---wandelen-in-Hongarije--1-

 

Even er tussenuit? Kom een weekend wandelen in de Cserehát in Noord-Oost Hongarije. Het dorpje Szakácsi heeft slechts een 150 inwoners en ligt midden in de Cserehát, een gebied in de vorm van een V, begrensd door de rivieren de Hernád en de Bódva en de grens met Slowakije. 

Het landschap is te vergelijken en doet u denken aan de Dordogne of Toscane: Heuvelachtig met bos en landbouw-gebieden, slaperige dorpjes en weidse vergezichten. De dorpjes zijn met onderlinge afstanden van 2 tot 5 kilometer met gulle hand over de Cserehát verspreid.

U verblijft in één van de vier comfortabel verbouwde dorpswoningen met uitstekende bedden, meestal met zwembad.  

 

Vakantiehuizen in Szakácsi

 

 Vakantiehuizen in Szakacsi Hongarije -1-  Vakantiehuizen in Szakacsi Hongarije -1b-  Vakantiehuizen in Szakacsi Hongarije -1f-

 

 

 Omschrijving Wandelarrangement 

 

Langs Szakácsi lopen een tweetal langeafstandswandelroutes. De één, de rode is een regionale route (Cserehát). De andere, de Országos Kéktúra, de landelijke blauwe route, maakt deel uit van het Europese lange afstands-wandelroutenetwerk.

Voor een (lang) weekend of een week hebben wij gebruik gemaakt van deze wandelpaden en voor u een aantal routes uitgezet.   

 

 Szakacsi---wandelen-in-Hongarije--3-  Szakacsi---wandelen-in-Hongarije--9b-  Vakantie en weekend uit in   Szakacsi Hongarije -1t-

 Heerlijk wandelgebied

 Prachtige natuur

 Wandelen in het voor- en najaar

 

Kortom laat u verrassen en kom wandelen in één van de mooiste natuurgebieden van Hongarije. 

 

Vertrekdata, voorwaarden & prijzen

 

♦ Wandelvakantie is in het voor- en naseizoen te boeken

♦ Reis op basis van eigen vervoer

♦ Minimaal 2 en maximaal 12 deelnemers (meer deelnemers op aanvraag)

♦ Op verzoek: transfer van en naar het vliegveld, bemiddeling bij huren auto (Zenit Autorent in Miskolc) en het verzorgen van Hongaars autovignet

♦ Minimaal 2 nachten en verblijf in een 2-persoonskamer met eigen badkamer  

Prijs per persoon voor deze all-in Wandelvakantie € 50,00 per dag

Reserveringskosten € 20,00

Toeristenbelasting per persoon per dag € 1,00 

 

 Inclusief  

 

♦ Verblijf in één van de vakantiehuizen 

♦ Gebruik van wandelkaarten en advies over routes 

♦ Gebruik van faciliteiten zoals het zwembad en fietsen 

♦ Verblijf op basis van volpension. Op de dagen dat u gaat wandelen, wordt de lunch een uitgebreid  lunchpakket met fruit, Bij de prijs zijn koffie, thee en softdrinks inbegrepen. 

 

 Vakantie en weekend uit in   Szakacsi Hongarije -1c-  Vakantie en weekend uit in   Szakacsi Hongarije -1-  Vakantie en weekend uit in   Szakacsi Hongarije -1g-

 Omgeving Szakácsi

 Heerlijk, terug in de tijd!

  De tijger van Szoke Gabor Miklos

 

  Wensen 

Ten2Ten organiseert Reizen naar Hongarije. Een Stedentrip, rondreis, groepsreis of studiereis boek je heel gemakkelijk bij Ten2Ten Reizen. Uw reis aangepast op uw wensen? Ten2Ten Reizen bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden met u!    

Algemeen 

Ten2Ten Reizen attendeert er -wellicht ten overvloede- op dat het dragen van comfortabel schoeisel absoluut noodzakelijk is. Wandelervaring niet vereist. 

Formaliteiten 

Toeristen die uit een EU-land naar Hongarije reizen moeten in het bezit zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Dit document voldoet mits de reiziger niet langer dan 90 dagen in Hongarije verblijft. 

Geld, banken en wisselen 

De Nationale munt is de Forint. Overal in de grote steden en toeristische regio´s vindt u bankautomaten en wisselkantoren. De euro wordt algemeen aanvaard en bankautomaten aanvaarden vrijwel alle bankkaarten. 

Taal 

In Hongarije wordt Hongaars gesproken, maar ook in het Duits en Engels kunt u prima communiceren. 

Reisverzekering 

U bent vrij in uw keuze van uw verzekeraar. Kiest u voor gemak, regel dan uw verzekering direct via de website van Ten2Ten Reizen.