Disclaimer
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Disclaimer Ten2Ten Reizen

1
AddThis Social Bookmark Button

 

Aansprakelijkheid

Ten2Ten Reizen besteedt grote zorg aan de opmaak van de website en juiste en actuele informatievoorziening op de website. Het kan onverhoopt voorkomen dat u onjuistheden op de website aantreft. Ten2Ten Reizen aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor (vermeende) directe, indirecte of andere schade die daaruit voortvloeit.

Technische storingen

Ten2Ten Reizen is niet aansprakelijk voor (vermeende) directe, indirecte of andere schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of nauw verbonden zijn aan het verspreiden van informatie via het Internet of anderszins langs de elektronische weg, zoals (ver)storingen, onderbrekingen, vertraging of fouten in het verstrekken van informatie of diensten.

Informatie / Content

Ten2Ten Reizen is niet verantwoordelijk voor de informatie op de website die is opgesteld op basis van de gegevens die zijn verstrekt door verhuurder en/of verkoper of anderszins. Dit betreft informatie in de meest uitgebreide zin, en omvat onder meer beschrijving van de accommodatie, ligging, toeristische trekpleisters etc..

Google Maps

Op de website www.Ten2TenReizen.nl wordt gebruik gemaakt van Google Maps. Deze kaarten dienen als indicatie voor de ligging en locatie van een accommodatie. Ten2Ten Reizen is niet aansprakelijk voor de inhoud, foutieve of onvolledige vermelding of fouten in Google Maps en aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid.

Derden / Hyperlinks

Ten2Ten Reizen kan op haar website diensten en producten van derde partijen aanbieden. Ook kunt u via de website door een hyperlink terecht komen op websites van derden. Ten2TenReizen aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites van deze derde partijen en nimmer voor de correcte uitvoer van diensten of levering van deze derde partijen.

Wijzigingen

Het aanbod op de website Ten2Ten Reizen is vrijblijvend en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen. Aan alle aanbiedingen die op de website worden gepresenteerd kunnen extra en/of beperkende voorwaarden worden gesteld door Ten2Ten Reizen, partijen waarmee zij samenwerkt en/of luchtvaartmaatschappijen. Ten2Ten Reizen aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor (vermeende) directe, indirecte of andere schade die daaruit voortvloeit.

Copyright

Niets uit schriftelijke en digitale uitgaven van Ten2Ten Reizen mag op geen enkele manier gebruikt en/of vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming van Ten2Ten Reizen. Misbruik wordt op een passende wijze bestraft.

© Copyright Ten2TenReizen

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.